5 νησιά για απόλυτη χαλάρωση!

 

Νησιά γαλήνια, χωρίς πολυκοσμία, με ηρεμία και όμορφη αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται με το φυσικό τοπίο, υπέροχη θάλασσα και χαλαρωτικές παραλίες. Νησιά, ιδανικά για να αποβάλλετε το άγχος και να νιώσετε αληθινές διακοπές ξενοιασιάς και ξεκούρασης!

Ιθάκη

Το νησί του νόστου και της πατρίδας, είναι ξακουστό στα βάθη των αιώνων και σύμβολο του απόλυτου προορισμού. Ένα νησί με παράδοση, ιστορία, πολιτισμό και ακλόνητη την αγάπη των κατοίκων για τον τόπο τους. Η πρωτεύουσα, το γραφικό Βαθύ, φωλιάζει σ’ έναν πανέμορφο κλειστό κόλπο που περιβάλλεται από καταπράσινα βουνά. Παραδοσιακοί οικισμοί, βαθυγάλανα νερά που παιχνιδίζουν σε λευκές βοτσαλωτές ακρογιαλιές, απόκρυφες σπηλιές, απάνεμοι κατάφυτοι κόλποι, ανεμοδαρμένα ακρωτήρια και αρχαιολογικοί θησαυροί εναρμονίζονται και συνθέτουν ένα ποιητικό σκηνικό και που γαληνεύει τον επισκέπτη.

 

Πάτμος

Γνωστό ως το "Ιερό Νησί", αλλά και ιδανικός προορισμός για τους φυσιολάτρες και τους λάτρεις των ήρεμων διακοπών. Ο προστατευόμενος από την UNESCO και καλοδιατηρημένος οικισμός της Χώρας, τα μονοπάτια, οι παραλίες, η ήπια τουριστική ανάπτυξη, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και η ζεστή νησιωτική φιλοξενία θα σας κάνουν παντοτινούς φίλους της Πάτμου.

 

Ικαρία

Η Ικαρία έχει μια πρωτόγνωρη ομορφιά. Το φυσικό της περιβάλλον, οι παραδοσιακοί της οικισμοί, τα γραφικά λιμανάκια αλλά και οι μοναδικές παραλίες συνθέτουν έναν τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Το μεγάλο πλεονέκτημά της, όμως, είναι οι άνθρωποι της. Φιλόξενοι και αυθεντικοί, ευγενικοί και χαμογελαστοί, δίνουν τον ρυθμό. Είναι λες κι ο χρόνος δεν περνά ποτέ από την Ικαρία… Όλα γίνονται αργά και χαλαρά, οπότε προσαρμοστείτε! Είναι εξάλλου το νησί της μακροζωίας... Ορεινό νησί, με ​​καταπράσινες κοιλάδες που καταλήγουν στη θάλασσα και με εξωτικές παραλίες που συνθέτουν μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Πλούσια βλάστηση, βιοποικιλότητα και αφθονία νερού. Ανεκτίμητος θησαυρός της είναι, βέβαια, οι ιαματικές της πηγές.

 

Σέριφος

Γυμνοί λόφοι, όρμοι και απέραντες ακτές, γραφικοί οικισμοί με τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συνθέτουν το σκηνικό του νησιού. Έχει την απαράμιλλη ικανότητα να γαληνεύει τον επισκέπτη, να μιλά κατευθείαν στις αισθήσεις του, να τον κερδίζει. Η γη της, άγονη και άγρια, αγκαλιάζει τη βαθυγάλανη θάλασσα του Αιγαίου και δημιουργεί πολλές και υπέροχες ακρογιαλιές. Η Χώρα της είναι από τις ομορφότερες των Κυκλάδων, οι οικισμοί της ήρεμοι και γραφικοί, τα μονοπάτια της θα σας οδηγήσουν σε τοπία μαγευτικά. Ένα νησί που θα λατρέψετε για την αυθεντικότητα και τον ερωτισμό του.

 

Γαύδος

Top επιλογή για διακοπές χαλάρωσης. Παραλίες από τις καλύτερες και βραδιές κάτω από τα αστέρια. Τέσσερις γραφικοί οικισμοί, αμέτρητοι αμμόλοφοι και ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Ένα βενετσιάνικο κάστρο, ρωμαϊκά ερείπια στον λόφο του Άη Γιάννη, λαξευτοί τάφοι στα Λαυρακά και ο περίφημος «θρόνος» στην Τρυπητή, η νοτιότερη καρέκλα της Ευρώπης, όπως την αποκαλούν.