Google-Immersive View: Επεκτείνεται η λειτουργία του στην Ευρώπη

 

Μετά το Λονδίνο και τη Βενετία, η Google παρουσίασε τη λειτουργία Immersive View (Καθηλωτική Θέα) για το Άμστερνταμ. Η νέα λειτουργία του Google Maps επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια πανοραμική θέα από δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και σημεία που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν στην πόλη.

Σύμφωνα με την Google, το Immersive View επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται ότι επισκέπτονται ένα νέο μέρος χωρίς να φύγουν από το σπίτι τους.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να θαυμάσουν διάφορα μέρη σε 3D μέσω της εφαρμογής χαρτών. Οι εικόνες δημιουργούνται με προηγμένη τεχνολογία AI, αεροφωτογραφίες και αμέτρητες εικόνες streetview.

Οι τοποθεσίες στο Άμστερνταμ περιλαμβάνουν δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα όπως το Βασιλικό Παλάτι στην πλατεία Dam, το Rijksmuseum και τη ζώνη του καναλιού. Αλλά και μερικά λιγότερο γνωστά σημεία, όπως το εστιατόριο Q-Factory, το Sarphatipark και το Oranjekerk.

Η εφαρμογή χαρτών θα παρέχει πλέον στους χρήστες την εκτιμώμενη πολυκοσμία και την πρόγνωση του καιρού για το σημείο που κοιτάζουν. Η Immersive View λειτουργεί επίσης σε Σίδνεϊ, Νέα Υόρκη και Τόκιο.