Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της φύσης στα Τζουμέρκα!

 

Τοπία άγριας ομορφιάς, φαράγγια, ποτάμια, αλπικές λίμνες, Εθνικά Πάρκα και μικροτοπία μεγάλης αισθητικής αξίας... ασύγκριτες ομορφιές συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό των Τζουμέρκων! Μια περιοχή που προσφέρεται για ποικίλες υπαίθριες δραστηριότητες και αξέχαστες εμπειρίες στη φύση. Rafting, διάσχιση φαραγγιών, ποδηλασία, πεζοπορία και πολλά ακόμη μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης κάθε ηλικίας, πάντα όμως με την επίβλεψη ειδικών.  

 

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ένας από τους 4 εκπαιδευτές οδηγών ποταμού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Rafting I.R.F. (International Rafting Federation) στην Ελλάδα, έμπειρος καγιάκερ, με μεγάλη εμπειρία στο βουνό και αρκετές αποστολές στο εξωτερικό. Ιδιοκτήτης της εταιρίας υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής Trekking Hellas Tzoumerka, οργανώνει μαζί με τους συνεργάτες του, την κάθε επίσκεψή μας στα Τζουμέρκα, με αγάπη για τον τόπο και σεβασμό στις επιθυμίες του κάθε ταξιδιώτη.

«Η περιοχή των Τζουμέρκων είναι κυριολεκτικά ο παράδεισος για τους λάτρεις του rafting, του kayak και του canyoning… Ένας τόπος για όλες τις εποχές και για όλες τις ηλικίες. Μόνο εδώ βρίσκει κανείς πάνω από 60km διαδρομών rafting, πολλά κάθετα φαράγγια για canyoning και νερά… νερά παντού! Όλες οι απαράμιλλες ομορφιές της φύσης μαζεμένες στα Τζουμέρκα.

Τα «γερά χαρτιά» της περιοχής είναι το ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον και οι άνθρωποι. Οι Τζουμερκιώτες πάντα ξεχώριζαν για τη φιλοξενία τους και η ανάπτυξη, ευτυχώς, φαίνεται πως δεν έρχεται σαν τσουνάμι, καταστροφικά. Η περιοχή κρατά το χρώμα και το μοναδικό χαρακτήρα της. Έτσι λοιπόν όταν κάποιος μου ζητά πληροφορίες για να επισκεφτεί την περιοχή, το μόνο που μου βγαίνει αληθινά και του λέω είναι: Θα έρθεις ‘’Ξένος’’ και θα φύγεις ‘’Ντόπιος’’!»     

Στόχος μας στην Trekking Hellas Τζουμέρκων είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και ανταγωνιστικά πακέτα εκδρομών στην ευρύτερη περιοχή.

Κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί μας είναι:

•          Rafting στον Άραχθο στον Καλαρρύτικο.

•          Canyoning σε φαράγγια της περιοχής των Τζουμέρκων.

•          Πίστα αναρρίχησης και Rapel.

•          Τοξοβολία και mountain bike.

•          Πεζοπορία σε μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς.

•          Ιππασία σε παραποτάμια μονοπάτια του Αράχθου.

•          Περιβαλλοντικές Σχολικές εκδρομές (μονοήμερες ή πολυήμερες) με βιωματικές δραστηριότητες όπως: πεζοπορία, χλωρίδα-δομημένο περιβάλλον, παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος (πεζόβολο),  μελισσοκομία.

Trekking Hellas – Τζουμέρκα

Η Trekking Hellas είναι η αρχαιότερη εταιρεία του είδους της στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1986 και είναι η εταιρεία που έφερε και καθιέρωσε δραστηριότητες υπαίθρου στη χώρα μας, όπως rafting, canyoning, river trekking, κ.ά., συμβάλλοντας έτσι στην τουριστική ανάπτυξη ολόκληρων περιοχών. Σήμερα αποτελείται από έναν όμιλο επιχειρήσεων που εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας το πλέον ολοκληρωμένο δίκτυο ενεργητικού τουρισμού, με διεθνή αναγνώριση.

Η Trekking Hellas Τζουμέρκων έχει έδρα και βάση δίπλα στον Άραχθο, στο Μονολίθι, στον ξενώνα «Γεφύρι Πλάκας» www.gefiriplakas.gr

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Tηλ.: (+30) 26820 46535 • Κιν.: (+30) 6972 031553 (υπεύθυνος: Δημήτρης Παπαγεωργίου), tzoumerka@trekking.gr

www.trekking.gr

Fb Trekking Hellas Tzoumerka