Aphrodite Studios: Κορυφαία επιλογή για διαμονή στην Κάλυμνο!

Η Κάλυμνος είναι ένα μαγευτικό νησί που διατηρεί τον αυθεντικό της χαρακτήρα, με μοναδικές φυσικές ομορφιές και μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που σαγηνεύει τον κάθε επισκέπτη. Στα δυτικά του νησιού, 8 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Πόθια, θα βρείτε τις Μυρτιές. Έναν γραφικό οικισμό με μια από τις ωραιότερες παραλίες της Καλύμνου, που αγναντεύει απέναντι τη μικρή και ιδιαίτερη Τέλενδο.

Σε αυτό το πανέμορφο μέρος βρίσκεται το Aphrodite Studios, το οποίο ανακαινισμένο μόλις πρόσφατα, την περίοδο 2020/2021, έρχεται δυναμικά να κατακτήσει τις καρδιές μας ως μια από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην Κάλυμνο! Απέχει μόλις δύο λεπτά από την υπέροχη βοτσαλωτή παραλία των Μυρτιών, εξασφαλίζει άνετη διαμονή σε κομψά διακοσμημένα studios με θέα, προσφέρει μοναδικές επιλογές πρωινού και διακρίνεται με τις πιο άριστες κριτικές για τις άψογες υπηρεσίες και τη φιλοξενία που προσφέρουν οι οικοδεσπότες, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Το Aphrodite Studios

Τα ευρύχωρα studios του Aphrodite με τα όμορφα ξύλινα έπιπλα και την καλαίσθητη διακόσμηση σε απαλές αποχρώσεις, ξεχωρίζουν για τα άνετα και μεγάλα κρεβάτια και περιλαμβάνουν τραπεζαρία και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και εστίες μαγειρέματος για την προετοιμασία των γευμάτων σας. Διαθέτουν, επίσης, δωρεάν Wi-Fi και τη δική τους ιδιωτική βεράντα με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τον κήπο, όπου μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί πλήρως.

Κάθε πρωί, σας περιμένει ένας πεντανόστιμος πρωινός μπουφές με φρέσκα τοπικά προϊόντα και πολλές λιχουδιές που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε.

Η τοποθεσία

Το Aphrodite Studios βρίσκεται σε εξαιρετική θέση στις Μυρτιές, κοντά στην παραλία, τα μίνι μάρκετ, τα εστιατόρια και τη στάση του λεωφορείου. Από τις Μυρτιές μπορείτε, επίσης, να πάρετε το θαλάσσιο ταξί για να επισκεφτείτε την Τέλενδο, με τη διαδρομή να διαρκεί μόλις 8 λεπτά.

Για κάθε εκδρομή και δραστηριότητα στην Κάλυμνο,  οι οικοδεσπότες του Aphrodite Studios, που διακρίνονται με κορυφαία σχόλια για τη φιλοξενία τους, με χαρά θα σας καθοδηγήσουν σε ό,τι χρειαστεί για να απολαύσετε τις διακοπές σας και να νιώσετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας!

Για επικοινωνία με το Aphrodite Studios Kalymnos και κρατήσεις:

Τηλέφωνα: (+30) 2243 047661, (+30) 6944 837767

E-mail: ask@aphroditestudios.info

Website: https://aphroditestudios.info

Aphrodite Studios - Μυρτιές, Κάλυμνος