Aegean Airlines: Νέο απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βενετία

 

Βάσει του υφιστάμενου προγραμματισμού το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται έως και το τέλος του καλοκαιριού χωρίς να αποκλείεται βέβαια η παράτασή του.

 

Ακόμα ένα νέο δρομολόγιο, μετά τη σύνδεση με τη Βαρκελώνη, με αφετηρία το αεροδρόμιο «Μακεδονία», τη 2η μεγαλύτερη βάση της Aegean σε επιβατική κίνηση, έρχεται να προστεθεί στο εκτενές δίκτυο της εταιρείας και να συνδέσει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Βενετία.

Βάσει του υφιστάμενου προγραμματισμού το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται έως και το τέλος του καλοκαιριού, χωρίς να αποκλείεται βέβαια η παράτασή του, εφόσον εμφανίσει αυξημένη ζήτηση. Το δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο να εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα με το νέο υπερσύγχρονο Airbus 320neo.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις της Aegean θα αναχωρούν κάθε Τρίτη από Θεσσαλονίκη στις 15:20 (τοπική ώρα) με άφιξη στις 16:15 (τοπική ώρα) στη Βενετία και κάθε Σάββατο με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη 16:20 (τοπική ώρα) και άφιξη 17:15 (τοπική ώρα) στη Βενετία. Ενώ, οι πτήσεις επιστροφής θα αναχωρούν κάθε Τρίτη στις 17:00 (τοπική ώρα) από τη Βενετία με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 19:50 (τοπική ώρα) και κάθε Σάββατο στις 18:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 20:50 (τοπική ώρα).

 

Συνολικά, το πρόγραμμα απευθείας δρομολογίων εξωτερικού της Aegean από τη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει 22 προορισμούς σε 12 χώρες (9 προορισμούς προς Γερμανία, 3 προς Ιταλία και 1 προς Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ελβετία, Βέλγιο, Κύπρο, Αρμενία και Γεωργία). Παράλληλα, το πρόγραμμα εσωτερικού περιλαμβάνει δρομολόγια προς Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Καλαμάτα, Λήμνο, Σάμο και Ικαρία.