ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Αναψυχή, Φαγητό, Διαμονή στο "Νησί της Μαργαρίτας"

 

Στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας δίπλα στο ποτάμι, μέσα στα δέντρα, με πανοραμική θέα τις παρυφές του Βερμίου, βρίσκεται το πανέμορφο Ξενοδοχείο-Εστιατόριο «Νησί της Μαργαρίτας»

 

Στο «Νησί της Μαργαρίτας» μπορείτε να ξεκουραστείτε στα 11 προσεγμένα δωμάτια. Όλα έχουν μπαλκόνι μέσα στα πλατάνια και είναι άρτια εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, DVD player, κλιματισμό, ψυγείο, Wi-Fi.

Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις και από το εστιατόριο, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπου σερβίρονται παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, όπως εξαιρετική πέστροφα στα κάρβουνα, μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεατικών, κρασομεζέδων και ουζομεζέδων, ενώ η κάβα του περιλαμβάνει ετικέτες των ντόπιων φημισμένων κρασιών και όχι μόνο.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΓΚΡΟΥΠ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 350 ΑΤΟΜΩΝ – ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 450 ΑΤΟΜΩΝ
 

Έναντι Γηπέδων: Τένις – Μπάσκετ – Βόλεϊ ● 2,5 χλμ. από τη Νάουσα ● 2 λεπτά από τον βοτανικό κήπο του Αγίου Νικολάου ● 15 λεπτά από τα Χιονοδρομικά «3-5 Πηγάδια» & «Σέλι»

 

Εδώ θα δοκιμάσετε

την καλύτερη πέστροφα

στα κάρβουνα!

 

«ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ», ΤΗΛ: 2332023915, 2332052600, Ιστοσελίδα: www.hotel-nisimargaritas.gr,  E-mail: babatsis@otenet.gr, Facebook: nisimargaritas