Aegialis Hotel & Spa: Το πεντάστερο "στολίδι" της Αμοργού

 

Φιλοξενία 5 αστέρων!

Το μόνο 5 αστέρων ξενοδοχείο στην Αμοργό με μινιμαλιστικό και μοντέρνο design δωματίων, άνεση και εξαιρετικές υπηρεσίες. Είτε ψάχνετε μια ρομαντική απόδραση ως ζευγάρι ή τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια, το Aegialis Hotel παρέχει μια μεγάλη ποικιλία δωματίων, από δίκλινα έως ευρύχωρες σουίτες.

 

Διαμονή

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν καταπληκτική θέα προς το Αιγαίο και την παραλία της Αιγιάλης. Η μοναδική Αμοργιανή φιλοξενία σε συνδυασμό με την κυκλαδίτικη ομορφιά υπόσχεται γλυκές αναμνήσεις  για το χειμώνα.

Θαλασσοθεραπεία & Spa

Ιδανικό για αποδράσεις χαλάρωσης και ευεξίας, το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας στις Κυκλάδες, Aegialis Hotel & Spα, σας προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες όλο το χρόνο, με σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, γυμναστήριο.

Γαστρονομία

Το καθημερινό ελληνικό πρωινό περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες, κρουασάν και αρτοσκευάσματα. Στο Ambrosia Restaurant σερβίρεται κουζίνα Αμοργού με ντόπια βιολογικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά, ενώ η μεγάλη βεράντα του έχει θέα στον κόλπο της Αιγιάλης και το Αιγαίο Πέλαγος. Το Corte Wet Café προσφέρει ελαφριά σνακ, ενώ στο Nick’s Pizza μπορείτε να απολαύσετε μακαρονάδες, σαλάτες και πίτσες.

AEGIALIS HOTEL & SPA, Αιγιάλη-Αμοργός, ΤΗΛ.: (+30) 22850 73393, FAX: (+30) 22850 73395, E-MAIL: info@aegialis.com, WEBSITE: www.amorgos-aegialis.com