Pirin Park Hotel στο Σαντάνσκι

 

Το πολυτελές πεντάστερο Pirin Park Hotel στο Σαντάνσκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Βουλγαρίας. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς Έλληνες. Βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον και «αγναντεύει» το καταπράσινο όρος Πιρίν.

Με σεβασμό στον επισκέπτη και με όλες τις πολυτελείς παροχές, συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ιαματικού νερού όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έχει αποσπάσει σειρά βραβείων και διακρίσεων τόσο σε ευρωπαϊκούς όσο και σε εθνικούς διαγωνισμούς, μεταξύ των οποίων το βραβείο του «Καλύτερου SPA συγκροτήματος στα Βαλκάνια» και το σήμα ποιότητας Europespa Wellness από την Ευρωπαϊκή Ένωση Spas.

 

Ο "παράδεισος" των ιαματικών spa

Το πολυτελές κέντρο spa, ανοίγει καθημερινά τις πόρτες του από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και προγραμμάτων για χαλάρωση και ευεξία. Είναι εξοπλισμένο με τα πιο ενδεδειγμένα μηχανήματα ανανέωσης και το προσωπικό που εργάζεται σ’ αυτό είναι άρτια εκπαιδευμένο και έχει επιλεγεί με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, ενώ όλα λειτουργούν με τη φιλοσοφία της προσωπικής εξυπηρέτησης. Τρεχούμενα ιαματικά νερά, αιθέρια έλαια που καίνε και χαλαρωτική μουσική ολοκληρώνουν την αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Παντού χρησιμοποιείται ιαματικό νερό που έρχεται απευθείας από πηγές του όρους Πιρίν.

 

Το ιαματικό νερό του Pirin Park Hotel ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών του αναπνευστικού και του καρδιακού συστήματος, χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων, παθήσεις του νευρικού συστήματος. Υπάρχουν τέσσερις πισίνες με ανανεώσιμο ιαματικό νερό –δύο εξωτερικές και δύο εσωτερικές– ένα μεγάλο τζακούζι, θεραπευτική θερμική πισίνα με συστήματα υδρομασάζ, τμήμα φυσιοθεραπείας, τμήμα εισπνοοθεραπείας, ατμόλουτρα, μασάζ, σάουνα, κέντρο περιποίησης προσώπου, σολάριουμ, σύγχρονο γυμναστήριο.

 

Οικογενειακά Spa

Το Pirin Park Hotel ενδείκνυται και για οικογενειακές διακοπές. Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στις ειδικά διαμορφωμένες πισίνες ή στην παιδική χαρά του ξενοδοχείου. Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να αφιερώσουν χρόνο και στον εαυτό τους, καθώς όλη τη μέρα λειτουργεί ειδικός χώρος όπου εξειδικευμένοι παιδαγωγοί απασχολούν τα παιδιά.

Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια πολυτελείας, οι σουίτες και τα VIP διαμερίσματά του διαθέτουν πανέμορφη θέα στο όρος Πιρίν. Οι χώροι, διακοσμημένοι με διακριτική πολυτέλεια, αποπνέουν ένα οικείο αίσθημα, ενώ περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κλιματισμό, τηλεόραση δορυφορικής λήψης, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, ασύρματο Internet, τηλέφωνο, προσεγμένα προϊόντα ομορφιάς, κ.α.).

 

 

Γευστικές απολαύσεις

Το Pirin Park Hotel διαθέτει ένα Βαλκανικό εστιατόριο και ένα Μεσογειακό-Διεθνές εστιατόριο με υπέροχη θέα προς το βουνό. Στα δύο εστιατόρια μπορείτε να γευτείτε τοπικές αλλά και διεθνείς συνταγές που περικλείουν πατροπαράδοτα μυστικά γεύσεων. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την ξεχωριστή κάβα με επιλεγμένα υπέροχα βουλγαρικά κρασιά, παγκοσμίου φήμης.

 

 

Διασκέδαση

Ο υπέροχος καταπράσινος κήπος του Pirin Park Hotel είναι ιδανικός για την απόλαυση ενός δροσιστικού κοκτέιλ από το lobby μπαρ, ενώ το μπαρ του Spa προσφέρει φρέσκους φρουτοχυμούς και αναζωογονητικά αφεψήματα. Τα απογεύματα ζήστε την ομορφιά της φύσης και απολαύστε με ένα ποτήρι σαμπάνια το μαγικό ηλιοβασίλεμα δίπλα στις πανέμορφες πισίνες.

Περιηγήσεις

Συνδυάστε τη διαμονή σας με σύντομες περιηγήσεις στη γύρω περιοχή, όπως μία επίσκεψη στο Μέλνικ με τις περίφημες πυραμίδες ψαμμίτη, τα παραδοσιακά σπίτια και το φημισμένο κρασί, στο εντυπωσιακό μοναστήρι της Ρίλα και φυσικά στα οροπέδια του Πιρίν με τις αμέτρητες πανέμορφες λίμνες.

 

 

Pirin Park Hotel, Σαντάνσκι

Τηλ: +359 746 35 656

e-mail: marketing@parkhotelpirin.com

www.parkhotelpirin.com / hwww.sharlopov.eu