Almira Hotel στην Ηλεία: Το τέλειο καταφύγιο για τις διακοπές των ονείρων σας!

 

Αφεθείτε στην αύρα της θάλασσας, στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα & στην άψογη φιλοξενία!

Σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της δυτικής Πελοποννήσου, το Αρκούδι, ακριβώς πάνω σε μια αμμώδη παραλία που βραβεύεται κάθε χρόνο, το Almira Hotel προσφέρει έναν ειδυλλιακό μέρος για να απολαύσετε μια γαλήνια εμπειρία διακοπών. Συνδυάζει αρμονικά την άνεση με την προσιτή πολυτέλεια και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας που εγγυώνται την πιο ευχάριστη διαμονή.

Τα ευρύχωρα δωμάτιά του είναι όμορφα διακοσμημένα σε χαλαρωτικές, φυσικές αποχρώσεις, προσφέροντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Όλα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ιδιωτικό μπαλκόνι, με κορυφαίο το μοναδικό deluxe room με το εξωτερικό jacuzzi.

Στο Almira Hotel θα ανακαλύψετε ένα πραγματικό καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας, χαλαρώνοντας στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά, με άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες διαθέσιμες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ή δίπλα στην πισίνα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ από το μπαρ και απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι την ηλιοθεραπεία σας. Η μέρα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, ενώ μια γκάμα μεσογειακών γεύσεων σας περιμένει στο εστιατόριο, απολαμβάνοντας το δείπνο σας με φόντο το γαλάζιο του Ιονίου.

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η προσεγμένη εξυπηρέτηση, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ο συνδυασμός φιλοξενίας και κομψής απλότητας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τον τέλειο καμβά για τις διακοπές των ονείρων σας!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Almira Hotel

Αρκούδι, Ηλεία – Πελοπόννησος

Τηλ: (+30) 26230 96800

Email: info@almira-hotel.gr

Ιστοσελίδα: www.almira-hotel.gr