Ξενοδοχείο «Thermios Apollon»: η ιδανική διαμονή για εκδρομές σε Τριχωνίδα αλλά και όλη την Αιτωλοακαρνανία

 

Σε ένα κατάφυτο τοπίο, με πανοραμική θέα τη γραφική κωμόπολη του Θέρμου Τριχωνίδας βρίσκεται το πέτρινο ξενοδοχείο "Θέρμιος Απόλλων", που διακρίνεται για τη μοναδική του αισθητική, τα κομψά δωμάτια, το βραβευμένο εστιατόριό του και τις ποιοτικές παροχές. Υποδέχεται τους επισκέπτες με τη ζεστασιά και την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης, που προσφέρει όμως υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Όλα τα δωμάτια (δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα), οι πολυτελείς σουίτες και τα πέτρινα δωμάτια με τζάκι είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρουν άπλετη θέα στην πανέμορφη φύση και μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες, παρέες και γκρουπ.

Απολαύστε ησυχία, άνεση και ξεκούραση στο κεντρικό σαλόνι όπου σερβίρεται και το πλούσιο πρωινό, στο εστιατόριο με τη ντόπια παραδοσιακή κουζίνα και τα βιολογικά προϊόντα, αλλά και στην εξωτερική πισίνα κατά τους θερινούς μήνες. Παιδότοπος και παιδική χαρά είναι στη διάθεση των μικρών επισκεπτών.

Σε απόσταση αναπνοής από όλα τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής και δίπλα στο μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού, το “Θέρμιος Απόλλων” είναι ιδανική αφετηρία για εκδρομές όλο το χρόνο και δραστηριότητες στη φύση!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Ξενοδοχείο «Θέρμιος Απόλλων»

Θέρμο Τριχωνίδας, Αιτωλοακαρνανία

Τηλ: 26440 24024, 697 284 5646

Email: koukos@apollonhotel.gr

Ιστοσελίδα: www.apollonhotel.gr