Editor’s Choice: Οι συντάκτες του TRAVEL προτείνουν το τέλειο ξενοδοχείο στη Λευκάδα: Tesoro Hotel

 

Tesoro (=θησαυρός) στην κυριολεξία! Υπέροχη θέα στο Ιόνιο, τοποθεσία εξαιρετική, ανάμεσα στην πόλη της Λευκάδας και στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, κοντά σε τόσα πολλά αξιοθέατα, κομψή αρχιτεκτονική που δένει με το περιβάλλον, άνετα δωμάτια με δικό τους μπαλκόνι, πλούσιο πρωινό, δείπνο, πισίνα, άψογη και ευχάριστη φιλοξενία και όλα αυτά σε απόλυτα λογικές τιμές… Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ξενοδοχείο!

Ανακαλύψαμε το Tesoro Hotel στη Νικιάνα και το λατρέψαμε!

Μια ξενοδοχειακή μονάδα, που ξεχωρίζει στη Λευκάδα, χτισμένη από πέτρα και ξύλο, όπου η παράδοση συναντιέται με το μοντέρνο, το μοναδικό ύφος της αρχιτεκτονικής γραμμής εναρμονίζεται ιδανικά με την ομορφιά του τοπίου, η πολυτέλεια συνδυάζεται με την τέλεια εξυπηρέτηση και τα ιδιαίτερα στοιχεία δένουν με τις έννοιες της αναζωογόνησης, της απόλαυσης και της φιλοξενίας.

Το Tesoro διαθέτει 35 δωμάτια κατανεμημένα σε έξι bungalows, με δική τους είσοδο, δικό τους μπαλκόνι ή βεράντα, αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω από την κεντρική πισίνα. Πέρα από την υπέροχη θέα που ξεκουράζει το μάτι και γαληνεύει την ψυχή, πέρα από τη διάχυτη αίσθηση της φιλικής διάθεσης που συνθέτει ένα ζεστό περιβάλλον, στο ξενοδοχείο θα απολαύσετε πλούσιο πρωινό, δείπνο στο εκλεκτό εστιατόριό του, δροσερά ποτά από το μπαρ και μια υπέροχη εξωτερική πισίνα. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου ή γιοτ, πλυντηρίου, ιατρικής βοήθειας εφόσον χρειαστεί.

Εξερευνήστε το Tesoro Hotel και προγραμματίστε την κράτησή σας μέσα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: www.hoteltesoro.gr

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρείτε περισσότερα από μια απλή διαμονή!

 

Tesoro Hotel

Νικιάνα, Λευκάδα

Τηλ. (+30) 26450 29151, (+30) 26450 29153

info@hoteltesoro.gr

www.hoteltesoro.gr