Harmony Resort: Η τέλεια διαμονή σας στη Δυτική Πελοπόννησο!

 

Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ηλείας, κοντά στην Αμαλιάδα και μπροστά στην απέραντη αμμώδη παραλία της Κουρούτας, βρίσκεται το Harmony Seaside Resort. Το συγκρότημα απλώνεται σε μια παραθαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων, κατάφυτη με καλλωπιστικά λουλούδια, ευκάλυπτους και μουριές, όπου έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε χαλάρωση και άνεση σε απόλυτη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του, τα ζεστά γήινα χρώματα που συμπληρώνουν το πράσινο της φύσης, η φιλική εξυπηρέτηση και οι υψηλές παροχές εγγυώνται μια ποιοτική και ασφαλή διαμονή.

Το συγκρότημα αποτελείται από το ολοκαίνουργιο Harmony Beach Hotel που προσφέρει άνετη διαμονή στα 17 δωμάτιά του, από τα αυτόνομα bungalows που είναι ιδανικά για οικογένειες, ενώ οι λάτρεις της φύσης μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους το κάμπινγκ, με τις ευρύχωρες σκιερές του θέσεις και τις προσεγμένες παροχές. Κάθε πρωί σερβίρεται πλούσιο πρωινό δίπλα στο κύμα, το μπαρ προσφέρει ποτά και ελαφριά γεύματα και στο παραθαλάσσιο εστιατόριο θα απολαύσετε πεντανόστιμες τοπικές γεύσεις.

Λόγω της ιδανικής του τοποθεσίας, το Harmony Seaside Resort είναι το τέλειο ορμητήριο για αποδράσεις στις ομορφιές και τα αξιοθέατα της δυτικής Πελοποννήσου. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν διακοπές στη φύση, την ιστορία και τη μαγεία του Ιονίου με διαμονή σε ένα άνετο, κομψό και προσεγμένο περιβάλλον.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Harmony Seaside Resort - Παραλία Κουρούτας, Αμαλιάδα, Ηλεία

Τηλ. (+30) 26220 24921

E-mail: info@harmonyresort.gr

Website: www.harmonyresort.gr