Petradi Hotel στο Πήλιο: το απόλυτο καταφύγιο για μια απολαυστική διαμονή!

 

Στο Πήλιο των θρύλων και της ιστορίας, της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς όπου το καταπράσινο του βουνού σμίγει με το καταγάλανο της θάλασσας, βρίσκεται το πανέμορφο Καλαμάκι, το χωριό της θρυλικής πέτρας του Πηλίου. Εκεί βρίσκεται και το νεόδμητο ξενοδοχείο Πετράδι, έτοιμο να σας προσφέρει μια άνετη και αξέχαστη διαμονή. Ένα πραγματικό κόσμημα για τον τόπο, φροντισμένο με πολύ μεράκι από την ιδιοκτήτριά του, την κ. Φούλη Λεμονή, με ανέσεις και υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη!

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υπέροχα, ευρύχωρα studios διαφόρων κατηγοριών, με τζάκι, βεράντα, κουζίνα και όλες τις ανέσεις για να νιώσετε μοναδικές στιγμές ιδιωτικής απόλαυσης. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στην όαση της εξωτερικής πισίνας με μια εντυπωσιακή θέα γύρω σας ή να αφεθείτε στην άνεση της μεγάλης σάλας, δίπλα στο τζάκι, με ένα ποτό από το μπαρ και αγναντεύοντας το Αιγαίο.

Το Πετράδι ξεχωρίζει και για το εκπληκτικό πρωινό του! Πηλιορείτικες πίτες, χειροποίητες μαρμελάδες, λαχταριστές ομελέτες, μυρωδάτο ντόπιο μέλι και τόσες άλλες μοναδικές τοπικές γεύσεις θα χαρίσουν υπέροχη γεύση στη μέρα σας!

Όσο για την περιήγηση… η κεντρική τοποθεσία του ξενώνα στο γραφικό Καλαμάκι, ανάμεσα σε Μηλιές και Τσαγκαράδα, είναι ιδανική για να κάνετε τον κύκλο του Πηλίου και να επισκεφτείτε τα παραδοσιακά χωριά και τους οικισμούς.

Το Πετράδι, από κάθε άποψη, είναι ένα μικρό καταφύγιο από τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής. Η πανέμορφη τοποθεσία, η ζεστή φιλοξενία, η λιτή πολυτέλεια και οι ανέσεις, θα κάνουν τις διακοπές σας στο Πήλιο απολαυστικά αξέχαστες...

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Βρείτε τις καλύτερες τιμές και τους καλύτερους όρους κράτησης από το σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου: www.petradihotel.gr

 

Ξενοδοχείο Πετράδι

Καλαμάκι Προπάν, Πήλιο

Τηλ.: (+30) 24230 55590-55844
Κιν.: (+30) 6936738122
E-mail: info@petradihotel.gr

www.petradihotel.gr