"Aegean of Amorgos": Απόλαυσε φιλοξενία με στυλ στο νησί του απέραντου γαλάζιου!

 

Διακριτική Πολυτέλεια...

Αξεπέραστη Κομψότητα...

Βασισμένο στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, συνδυασμένη με μοντέρνες πινελιές, το Aegean of Amorgos ξεχωρίζει για την αρμονία άνεσης και στυλ και αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην Αμοργό. Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Υπέροχη η τοποθεσία του στα Κατάπολα αγναντεύοντας τον παραδοσιακό οικισμό και το γραφικό λιμάνι. Τα όμορφα δωμάτια με το εκλεπτυσμένο γούστο και τη γοητευτική διακόσμηση δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό διακριτικής πολυτέλειας και αξεπέραστης κομψότητας.

Αφήστε τον εαυτό σας να αποφορτιστεί πλήρως χαλαρώνοντας στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Ξυπνήστε το πρωί από το τιτίβισμα των πουλιών και απολαύστε ελληνικό πρωινό στο αφράτο κρεβάτι σας. Εδώ θα νιώσετε σπίτι, μακριά από το σπίτι σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα κομψά δωμάτια και να ζήσετε το όνειρο σας στο νησί του απέραντου γαλάζιου!

 

Κάντε την κράτησή σας απευθείας από το site του ξενοδοχείου και εξασφαλίστε περισσότερα προνόμια: https://aegeanofamorgos.reserve-online.net

 

AEGEAN OF AMORGOS
Κατάπολα Αμοργού, Κυκλάδες

Τηλ: +30 22850 74036

Email: info@aegeanstudios.gr

www.aegeanofamorgos.gr