«A for Art»: το πολυτελές art & design hotel στη Θάσο

 

Ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο, σε μοναδική τοποθεσία στον Λιμένα της Θάσου, που αναγεννήθηκε με την πιο εκλεπτυσμένη αισθητική και μετατράπηκε σε ένα πολυτελές art & design hotel. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Xenios Gate, που αναζητά νέες εμπειρίες για τους πελάτες του, μπήκε δυναμικά στο λιμάνι και πραγματικά μεταμόρφωσε το κτίριο, το οποίο ανεγέρθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα (1907) ως καπναποθήκη και σήμερα χαρακτηρίζεται ως ‘’έργο τέχνης’’ από την Εφορεία σύγχρονων μνημείων.

Σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία KARE Design, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Xenios Gate δημιούργησε ένα μη συμβατικό πρωτότυπο είδος πολυτελείας, ξενοδοχείου 4 αστέρων. Σκοπός ήταν να συνδυαστούν αρμονικά η παράδοση με το μοντέρνο, κρατώντας την εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου απαράλλακτη και εμπλουτίζοντας το εσωτερικό με σύγχρονα έργα τέχνης και έπιπλα δημιουργώντας ένα ζεστό, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον για ευχάριστη διαμονή.

Σημαντικό πλεονέκτημα και η μοναδική τοποθεσία, κοντά στο παλιό λιμάνι του Λιμένα με τις παραδοσιακές βάρκες των ψαράδων, δίπλα στα μεγαλειώδη αρχαιολογικά σημεία όπως την αρχαία Αγορά, το αρχαίο θέατρο και το μουσείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν και να θαυμάσουν το παρελθόν του τόπου.

Το έργο
– 4 αστέρων Art & Design Ξενοδοχείο σε ένα ιστορικό κτίριο ανεγερθέν στις αρχές του 20ου αιώνα.
– Θα εντυπωσιαστείτε από τα ασυνήθιστα έπιπλα, φώτα και αξεσουάρ της εταιρείας Kare που βρίσκονται ολόγυρα στα δωμάτια και στους χώρους του ξενοδοχείου.
- Τοποθεσία στο κέντρο του Λιμένα, μπροστά από το παλιό λιμάνι.


 

33 δωμάτια, 6 σουίτες
– Κεντρικό εστιατόριο το Maypole – απολαύστε πρωινό κάθε μέρα σε διαφορετική καρέκλα.
– À la carte εστιατόριο το Lost Sheep – ένα κρυμμένο εστιατόριο σε έναν όμορφο κήπο περιτριγυρισμένο από γλυπτά και μαρμάρινες κολώνες.
– Εσωτερικό μπαρ το Red Dino– δεινόσαυροι, κροκόδειλοι και vintage ατμόσφαιρα είναι το τι παίρνετε σε αυτά τα εσωτερικά μπαρ.
– Μπαρ στον κήπο το Old chair – εξωτερικό μπαρ όπου οι αναμνήσεις μένουν για πάντα.
– Εξωτερική πισίνα – H2O + UV = ευτυχία.

Η εταιρεία KARE συμβολίζει ιδέες επίπλωσης που είναι μοναδικές, μη συμβατικές και αυθεντικές. Η εταιρεία εκπλήσσει τους υποστηρικτές της παγκοσμίως με μία ασύγκριτη και ανεξάντλητη ποικιλία νέων επίπλων, ειδών φωτισμού και αξεσουάρ επίπλων, τα οποία εκφράζουν ένα έντονο πάθος για διακόσμηση. Περιλαμβάνουν εντυπωσιακές δημιουργίες από ιδιαίτερα βιοτεχνικά εργαστήρια και ελαφρώς τραβηγμένα αλλά μοναδικά κομμάτια επίπλων που προκαλούν έντονο θαυμασμό.

Μίλια & περισσότερα
-Παραλία 0.5 χιλιόμετρα
-Λιμάνι 0.5 χιλιόμετρα
-Αεροδρόμιο 22 χιλιόμετρα

Απλά για να ξέρετε τί να περιμένετε…

«39 Δωμάτια- 13 Διαφορετικά στυλ διακόσμησης»

The Cozy Duo

15 δίκλινα δωμάτια ιδανικά σχεδιασμένα για ξεκούραση και άνεση

18 τετραγωνικά μέτρα που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα σε ένα Queen Size κρεβάτι.

JUST….
18 δίκλινα δωμάτια με καναπέ-κρεβάτι φτιαγμένο για μικρές οικογένειες
21 τετραγωνικά μέτρα που φιλοξενούν δύο ενήλικες σε ένα Queen size διπλό κρεβάτι & ένα παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι.

Α – Suite
6 σουίτες – Ένας συνδυασμός υπνοδωματίου και σαλονιού περιστοιχισμένο από Τέχνη, μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και δύο παιδιά ή τρεις ενήλικες

28 τετραγωνικά μέτρα που φιλοξενούν δύο ενήλικες σε ένα Queen size διπλό κρεβάτι & ένα διθέσιο καναπέ κρεβάτι σε ένα διαφορετικό χώρο.


Σε κάθε δωμάτιο:

- Ατομικά ελεγχόμενο κλιματιστικό
- Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
- Δωρεάν Wi-fi
- Bompani Ρετρό Μίνι Μπαρ
- Δωρεάν χρηματοκιβώτιο
- Μπάνιο / Τουαλέτα
- Ντουζιέρα
- Πιστολάκι μαλλιών
- Λινά ύπνου
- Εξοπλισμός Μπάνιου

 

«A for Art» art & design Hotel

Λιμένας | Θάσος

ΤΗΛ. (+30) 25930 58405

e-mail: book@aforarthotel.gr

www.aforarthotel.gr