«Angelica’s»: η γοητεία της αυθεντικής διαμονής στην Κάσο

 

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ «Angelica’s» βρίσκονται στο Φρυ, πανέμορφη πρωτεύουσα και λιμάνι της Κάσου. Ένα υψηλής αισθητικής αρχοντικό, άριστο δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής, με μια παραδοσιακή βοτσαλωτή δωδεκανησιακή αυλή που σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, έμπνευσης και απόλαυσης.

Τα φωτεινά διαμερίσματα δημιουργήθηκαν με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ώστε να προσφέρουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Όλα διατηρούν ένα εκλεπτυσμένο στυλ, με καλλιτεχνική διακόσμηση και ζωγραφική στα δάπεδα, με υπέροχα παραδοσιακά έπιπλα και μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο γραφικό λιμανάκι της Μπούκας. Ταυτόχρονα, είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, air condition και τηλεόραση.

Ένας χώρος που θα σας μυήσει στην υπέροχη αύρα της Κάσου, με τους ευγενέστατους ιδιοκτήτες έτοιμους να σας υποδεχτούν με ζεστασιά και να σας ενημερώσουν για όλα τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, για τις παραδόσεις του νησιού, τι να γευτείτε από την τοπική κουζίνα και που να κολυμπήσετε.

Η γοητεία του αυθεντικού σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις δίνουν σε αυτή την κατοικία τον χαρακτήρα ενός τόπου όπου κυριαρχεί η τέχνη της ζωής!

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Παραδοσιακές Κατοικίες 'Angelica’s' • Φρυ, Κάσος

Τηλ: 22450 41268, 6992 673833

Email: info@angelicas.gr

Website: www.angelicas.gr

Facebook: angelicas.gr