Trikolonion Luxury Country Resort: Από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Στο μαγευτικό φυσικό τοπίο της Αρκαδίας, στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην παραδοσιακή και δημοφιλή Στεμνίτσα, τέσσερα επιβλητικά πετρόχτιστα κτίρια του 19ου αιώνα, ανακαινισμένα με άψογη αισθητική, συγκροτούν ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Δωμάτια και σουίτες με άποψη, χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη ποιότητα που φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Προσεγμένη διακόσμηση, πολυτελείς παροχές και μια απίστευτη θέα, δίνουν τη δική τους, μοναδική ερμηνεία στην έννοια της λέξης φιλοξενία.

Aκολουθώντας την παράδοση των Country Club, το Trikolonion συνδυάζει στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής με κλασσικές και μοντέρνες αναφορές. Η διακόσμηση συμπληρώνεται με αυθεντικές λιθογραφίες και χαρακτικά επιφανών καλλιτεχνών όπως των Τσαρούχη, Φασιανού, Μυταρά, Μόραλη, κ.α.

Απολαύστε μια άνετη και ποιοτική διαμονή, γευτείτε τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα του πρωινού μπουφέ, επωφεληθείτε από το σύγχρονο γυμναστήριο, χαλαρώστε στην υπέροχη σάουνα, ξεκουραστείτε με ένα ποτό και ένα βιβλίο στο εντυπωσιακό σαλόνι, διασκεδάστε στην αίθουσα παιχνιδιών ή οργανώστε τις επαγγελματικές συναντήσεις σας.

Ένα ξενοδοχείο που συμπληρώνει μοναδικά την όμορφη εμπειρία μιας απόδρασης στην ορεινή φύση.

 

TRIKOLONION LUXURY COUNTRY RESORT
Στεμνίτσα Αρκαδίας
Τηλ: (+30) 2795 029500-1, Fax: (+30) 2795 081512
info@trikolonioncountry.gr

www.trikolonioncountry.gr