6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου, Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. και Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ. για όλους. Πέρα από τα αγωνίσματα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές παράλληλες πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία με φόντο το Παλαμήδι, ένα από τα σημαντικότερα φρούρια βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, το επιθαλάσσιο φρούριο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου αλλά και – εφόσον υπάρχουν θέσεις – στο Κέντρο Εγγραφών (ΦΟΥΓΑΡΟ) την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου (11:00 – 19:00).

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, και τα τοπικά αθλητικά σωματεία στίβου. Η διαδρομή των αγώνων είναι πιστοποιημένη από τη Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων Δρόμων και Υπεραποστάσεων (AIMS) και ο αγώνας γίνεται με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον επίσημο
ιστοχώρο του Μαραθωνίου Ναυπλίου.