Ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Κυκλάδες και Κρήτη

Άγκυρα σήκωσε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το ανανεωμένο Aqua Blue που βάζει πλώρη προς Κυκλάδες και Κρήτη, στο παρθενικό του δρομολόγιο για φέτος. Το Aqua blue πιάνει 10 λιμάνια με τελικό προορισμό αυτό της Κρήτης ενώ το ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Κρήτη διαρκεί 24 ώρες.

Αναλυτικά, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το Aqua Blue θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), έχοντας ως τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30, το πλοίο θα ξεκινάει από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το Aqua Blue είναι ένα πλοίο χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία Seajets, στις κρατήσεις εισιτηρίων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, προσφέρεται και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο.

Το ίδιο πλοίο, από τις 9 Ιουλίου, αναμένεται να ενώσει με ακόμα ένα δρομολόγιο τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, το οποίο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί στις 8:00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15:45, Σκόπελο στις 16:45, και Σκιάθο στις 17:30, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.