Villa Katapoliani: Διαμονή με ρομαντικές πινελιές στην Αμοργό

Στον παραδοσιακό οικισμό των Καταπόλων με ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια των Κυκλάδων, η Villa Katapoliani προσφέρει διαμονή σε αυθεντικά κυκλαδίτικο ύφος.

 

     H Villa 1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βρίσκονται στο κέντρο των Καταπόλων. Απέχει μόλις 50 μ από το λιμάνι, και 150μ από την πεντακάθαρη παραλία με άμμο "Κάτω Ακρωτήρι". Ταυτόχρονα παρέχει ησυχία, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας. Τα εννέα δωμάτια αποπνέουν το νησιώτικο στυλ με ρομαντικές πινελιές και ζωγραφικούς πίνακες, ενώ το roof garden, ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το ποτό σας ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα και το αμοργιανό μπλε του Αιγαίου!


           Η Villa3 είναι το ιδανικό κατάλυμα απευθύνεται σε όσους χρειάζονται μια άνετη και γαλήνια διαμονή με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο. Απέχει 800μ. από το λιμάνι των Καταπόλων και διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα. Είναι η κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις της φύσης, μια όαση με φοινικόδεντρα όπου κανείς ηρεμεί απολαμβάνοντας από την ατομική του βεράντα, τη μαγευτική θέα του κόλπου των Καταπόλων ή των κάθε λογής φυτών που υπάρχουν στο κτήμα.

Tηλ. (+30) 2285071064, (κιν.) (+30) 6947810407

www.villakatapoliani.gr