Krikonis Hotel στα Ιωάννινα: Ποιότητα & βολική τοποθεσία

Μια ευχάριστη έκπληξη διαμονής στα Ιωάννινα! Ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την ευγένεια του προσωπικού, την εξυπηρέτηση, την ποιότητα, αλλά για την ιδιαίτερα βολική τοποθεσία του στην κεντρική είσοδο της πόλης με εύκολη πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς του Νομού και της Ηπείρου. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το Krikonis Hotel αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ξεκούραση και χαλάρωση και προσφέρει παροχές υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Το κάθε δωμάτιο, διακοσμημένο με ιδιαίτερο γούστο, συνδυάζει την τεχνολογία με την αισθητική ενός Boutique hotel προσφέροντας στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία. Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ με εδέσματα από σπιτικά υλικά και όταν επιστρέψετε από τις δουλειές σας ή τις περιηγήσεις, αφεθείτε στη γλυκιά αγκαλιά του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας ροφήματα, ποτά, σνακ δίπλα στο ζεστό τζάκι τον χειμώνα ή στη δροσερή πισίνα το καλοκαίρι. Η φιλική διάθεση, η γνώση της καλής φιλοξενίας, το ευχάριστο περιβάλλον και η κομβική θέση στην πόλη δικαίως τοποθετούν το Krikonis Hotel στις πρώτες προτιμήσεις των επισκεπτών που θέλουν να έχουν την πιο έξυπνη επιλογή διαμονής. 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων από όλες τις κεντρικές κυκλοφοριακές αρτηρίες (Εγνατία, Ιόνια Οδός, Εθνική Αθηνών-Ιωαννίνων), μόλις 1500μ. από την κεντρική πλατεία, 1000μ. από το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με συχνότατη Αστική Λεωφορειακή σύνδεση κάθε 5΄λεπτά προς το κέντρο, το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

 

INFO

ΔΩΜΑΤΙΑ Κλιματισμός, δωρεάν Wi-fi, Τηλεόραση 32΄, Ψυγείο, Safe Box, Προϊόντα περιποίησης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Πρωινός μπουφές, Πισίνα, Μπαρ, Κήπος, Υπηρεσία δωματίου-Καθαριότητα, Γραμματειακή εξυπηρέτηση (fax, email, εκτυπώσεις), Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης    

            TRAVEL tip

Ιδανική επιλογής διαμονής για όσους επισκέπτονται

το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ή το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η απόσταση είναι κοντινή και η πρόσβαση εύκολη.

 

 

Krikonis Hotel

Σταύρου Νιάρχου 10, Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 26510 44633-34

Fax: 26510 45437

Email: reservations@krikonis-hotel.gr    

Website: www.krikonis-hotel.gr