Villas Zante Katsaros: Αυθεντική εμπειρία διαμονής στη Ζάκυνθο!

Στη βόρεια Ζάκυνθο, στις Βολίμες, σε υψόμετρο 450 μέτρων βρίσκεται η οικογενειακή επιχείρηση Βίλες-Αγρόκτημα «Ανδρέας Κατσαρός», σε έναν τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και με απέραντη θέα στο Ιόνιο και στο νησί της Κεφαλονιάς.

Οι βίλες

Τρεις πέτρινες παραδοσιακές βίλες, που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, θα σας προσφέρουν την πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή. Όλες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, ευρύχωρα υπνοδωμάτια, θέρμανση με ενεργειακό τζάκι, μεγάλο μπαλκόνι με άπλετη θέα, ιδιωτική πισίνα και όλες τις ποιοτικές παροχές για να απολαύσετε την ηρεμία, την ξεκούραση, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό μέσα στη φύση.

Το αγρόκτημα

Οι βίλες βρίσκονται μέσα σε ένα μεγάλο αγρόκτημα με ελαιώνες, αμπέλια, άλογα, γαϊδουράκια, αγελάδες και πολλά άλλα ζώα. Μπορείτε να συμμετέχετε στη φροντίδα των ζώων, να μάθετε πως γίνετε το κρασί και το ελαιόλαδο, να γνωρίσετε τις αγροτικές εργασίες, να ζήσετε υπέροχες εμπειρίες για μεγάλους και για παιδιά. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε ποδηλατικές διαδρομές, πεζοπορία, ιππασία ή να διασκεδάσετε στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Γνωρίστε την ορεινή βόρεια Ζάκυνθο κάθε εποχή του χρόνου… Απολαύστε τις υπέροχες ομορφιές της και ζήστε μια αυθεντικά ζακυνθινή εμπειρία!

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Villas Zante Katsaros

Βολίμες, Ζάκυνθος

Τηλ (+30) 6940751206

zantekatsaros@gmail.com

www.villaszantekatsaros.com