Ξενώνας Κυψέλη: Στιγμές χαλάρωσης στην ‘καρδιά’ των Τζουμέρκων

Ανακαλύψτε την ομορφιά των Τζουμέρκων...

Ανακαλύψτε την ηρεμία αγναντεύοντας αλπικά τοπία!

 

Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του χωριού Κυψέλη και μόλις 300μ. από την κεντρική πλατεία, ο Ξενώνας Κυψέλη σας προσφέρει την πιο όμορφη διαμονή και τις καλύτερες υπηρεσίες για να απολαύσετε τις αποδράσεις σας στα Τζουμέρκα.

Όλα τα δωμάτια του Ξενώνα είναι φτιαγμένα με μεράκι και με υλικά υψηλής ποιότητας και το καθένα έχει το δικό του ατομικό μπαλκόνι για να απολαμβάνετε τη φανταστική θέα. Θα βρείτε δίκλινα, τρίκλινα και δύο πανέμορφες σοφίτες, όλα ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, ψυγείο, wi-fi, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν και κουζίνα.  

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με τον πιο υπέροχο τρόπο, με ένα πλούσιο πρωινό με σπιτικές τηγανίτες, παραδοσιακές πίτες, κέικ, φρέσκους χυμούς και προϊόντα ντόπιας παραγωγής. Έπειτα, μπορείτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής, για τις οποίες οι υπεύθυνοι του Ξενώνα είναι πρόθυμοι να σας κατατοπίσουν και για το τέλος, θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο παραδοσιακό τζάκι του καθιστικού, με φόντο την επιβλητική Τζουμερκιώτικη φύση. Μία εξαιρετική επιλογή διαμονής για να νιώσετε την αληθινή πολυτέλεια μέσα στην απλότητα!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Ξενώνας Κυψέλη
Κυψέλη Άρτας - Τζουμέρκα
Τηλ. 2685071100
Email:
info@xenonaskypseli.gr

Facebook: XenonasKypseli

Ιστοσελίδα: www.xenonaskypseli.gr