Aria Hotels στην Κίμωλο: Πολυτέλεια & Αυθεντικότητα

 

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels έχει δημιουργήσει στην Κίμωλο μοναδικά καταλύματα που εναρμονίζονται πλήρως με την αύρα του κυκλαδίτικου νησιού και αποτυπώνουν ακριβώς τη φιλοσοφία του ομίλου: είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν την τέλεια απόδραση για τις διακοπές τους, αναζητούν αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

The Windmill Kimolos

Η πιο αυθεντική εμπειρία διαμονής σε έναν παραδοσιακό ανεμόμυλο που ανακαινίστηκε και λειτουργεί ως βραβευμένο ξενοδοχείο με πέντε υπέροχα δωμάτια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Με θέα τον γραφικό όρμο της Ψάθης, βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι και το Χωριό, σε ένα περιβάλλον Αιγαιοπελαγίτικης φυσικής ομορφιάς. Στην αυλή, στο Kimolos Breeze Café & Bar θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τοπικές σπεσιαλιτέ για πρωινό, ροφήματα, snacks και cocktails έως το βράδυ και αγναντεύοντας το Αιγαίο υπό τους ήχους απαλής μουσικής.

(Ψάθη, www.ariahotels.gr/el/the-windmill)

 

Psathi Beach House

Μια παραδοσιακή διώροφη κυκλαδίτικη κατοικία, σχεδιασμένη για όσους επιθυμούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Ανακαινισμένη, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, βρίσκεται στο ωραιότερο παραθαλάσσιο σημείο του λιμανιού της Ψάθης, με υπέροχη θέα στο Αιγαίο και την Πολύαιγο.

(Λιμάνι Ψάθης, www.ariahotels.gr/el/psathi-beach-house)

 

Thalassa Beach House

Μια μικρή ανεξάρτητη κατοικία μπροστά στη θάλασσα, στην παραλία του Ζαχαριά, που θα αποτελέσει τον αποκλειστικό σας καλοκαιρινό παράδεισο. Εξοπλισμένη πλήρως και διακοσμημένη με εξαιρετική αισθητική είναι ο ιδανικός προορισμός ηρεμίας και χαλάρωσης!

(Παραλία Ζαχαριά, www.ariahotels.gr/el/thalassa-beach-house)

 

Bonatsa Beach House

Μόλις λίγα μέτρα από τη μαγευτική παραλία της Μπονάτσας, η κατοικία αποτελείται από τρία ευρύχωρα δωμάτια με δικό τους μπάνιο, υπέροχη θέα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Απολαύστε το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο σε ένα περιβάλλον άνεσης και ηρεμίας και χαλαρώστε στο B3 Bonatsa Beach Bar Bonatsa που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην κατοικία.

(Παραλία Μπονάτσας, www.ariahotels.gr/el/bonatsa-beach-house)

 

The Elephant Beach House

Μια μοναδική παραθαλάσσια κατοικία, διαμορφωμένη για δύο άτομα, ένα σπιτάκι-‘σύρμα’ του παρελθόντος όπου φύλασσαν οι ψαράδες τις βάρκες τους. Εξαιρετικό δείγμα οικολογικού τουρισμού, βρίσκεται στη γραφική και ανεξερεύνητη Γούπα, ένα μόλις χιλιόμετρο από την Ψάθη και αποτελεί το τέλειο καταφύγιο απόδρασης στη φύση και τη θάλασσα.

(Παραλία Γούπα, www.ariahotels.gr/el/the-elephant-beach-house)

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Aria Hotels

Τ. (+30) 22870 51677

E-mail: kimolos@ariahotels.gr

Website : www.ariahotels.gr