Kalamaki Holidays: Απολαύστε τις τέλειες διακοπές στην Κρήτη!

 

Ιδιωτικές Βίλες • Διαμερίσματα • Ενοικιάσεις ΙΧ

Με κοντά 40 χρόνια εμπειρίας, η “Kalamaki Holidays” στην κεντρική νότια Κρήτη πραγματοποιεί κάθε όνειρο για τις διακοπές σας και δείχνει τι σημαίνει κρητική φιλοξενία. Η εταιρεία διαθέτει παραθαλάσσια διαμερίσματα και στούντιο στο Καλαμάκι, εξοχικές κατοικίες γύρω από το υπέροχο χωριό Καμηλάρι και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε ένα όμορφο διαμέρισμα μπροστά στην παραλία, μια ιδιωτική βίλα με πισίνα στη μέση της φύσης, ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε την Κρήτη και φιλικές, έμπιστες υπηρεσίες, τότε η “Kalamaki Holidays” είναι η επιλογή σας.

 

Διαμερίσματα & Στούντιο στο Καλαμάκι

Το ξενοδοχείο Finikas και η πανσιόν Panorama προσφέρουν άνετα διαμερίσματα και στούντιο ακριβώς πάνω στην παραλία, όλα με εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Φαιστό (6χλμ) και τα Μάταλα (12χλμ), είναι η ιδανική τοποθεσία για να επισκεφτείτε αξιοθέατα απολαμβάνοντας τη μαγευτική θάλασσα του Λιβυκού Πελάγους.

 

Ιδιωτικές Βίλες μέσα στη φύση

Οι Villas Alevrota είναι τρεις ιδιωτικές πέτρινες βίλες, η Άρτεμις, η Καλλιθέα και η Ρέα, που βρίσκονται στην κορυφή λόφου έξω από το Καμηλάρι, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία του χωριού. Η Άρτεμις και η Καλλιθέα μπορούν να φιλοξενήσουν 2-5 άτομα, ενώ η Ρέα έως 2 άτομα. Κάθε βίλα έχει το δικό της πάρκινγκ, ιδιωτική πισίνα, κήπο με bbq και όμορφη θέα στην κοιλάδα, τον Ψηλορείτη και μέχρι τη θάλασσα.

 

Βίλα Διόνυσος

Μια ανεξάρτητη, πέτρινη εξοχική κατοικία, σε λόφο με ονειρεμένη θέα στο Καμηλάρι μπροστά στο φόντο του Ψηλορείτη. Σε λίγα λεπτά μπορείτε να περπατήσετε στο χωριό ή να οδηγήσετε στην παραλία του Καλαμακίου. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 11 άτομα και προσφέρει ευρύχωρο κήπο με bbq και φούρνο με κάρβουνα, μεγάλη πισίνα και ξεχωριστή παιδική πισίνα. Η διαμονή στη βίλα είναι υπέροχη και το χειμώνα, καθώς διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

Πάνο Σπίτι

Το ‘Πάνο Σπίτι’ είναι μια παραδοσιακή πέτρινη κατοικία, που βρίσκεται μέσα στο χωριό Καμηλάρι, χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και ανακατασκευάστηκε πρόσφατα. Είναι υψωμένο πίσω από έναν τοίχο και διαθέτει πισίνα στην εσωτερική αυλή, που δεν φαίνεται από το δρόμο. Εδώ μπορείτε να νιώσετε απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα και να απολαύσετε εκπληκτική θέα από τη μεγάλη βεράντα του τελευταίου ορόφου, μέχρι και τη θάλασσα.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Στην Kalamaki Holidays μπορείτε να νοικιάσετε το δικό σας όχημα για να εξερευνήσετε την Κρήτη και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Οι υπηρεσίες προσφέρουν πλήρη ασφάλιση και παρέχονται στο Καλαμάκι και στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Kalamaki Holidays

Thanasis & Judith Ktistakis

Καλαμάκι - Κρήτη

Tηλ. (+30) 28920 45470

E-Mail: info@kalamaki.de

Website: www.kalamaki.de