The Beachhouse Apartments στην Αίγινα: Ισορροπήστε την ενέργειά σας σε μια μαγευτική τοποθεσία

 

Στη Βαγία (ή Βάγια), ένα ήσυχο και γραφικό μέρος στη βόρεια πλευρά της Αίγινας, θα βρείτε έναν μικρό παράδεισο, ένα αγαπημένο spot για αυτούς που αναζητούν διακοπές χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από την πολυκοσμία. Τα Beachhouse Apartments σας περιμένουν μπροστά από μια υπέροχη παραλία με κρυστάλλινα νερά και φυσικούς βραχώδεις σχηματισμούς. Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων διακοσμημένο με αγάπη και μεράκι από την υπεύθυνη και ιδρύτρια του AeginaHealing.com, τη Lizzy.

The Beachhouse Apartments & Villa

Οκτώ πανέμορφα διαμερίσματα είναι άρτια εξοπλισμένα για να φιλοξενήσουν ζευγάρια, παρέες ή οικογένειες. Κάθε ένα αποπνέει τη δική του ατμόσφαιρα μέσα από μοναδικά δημιουργήματα τέχνης, ενώ η κουζίνα τους φέρει ένα από τα χρώματα των τσάκρα. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης μια βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 6-8 άτομα, με φανταστική θέα από τη βεράντα της στον Σαρωνικό κόλπο.

The Beachhouse Beach Bar

Στο ειδυλλιακό bar, με την εξωτική ομορφιά, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αναζωογονητικά smoothies, χυμό σέλερι, τσάι Matcha, γάλα αμυγδάλου και σόγιας, φρέσκα αναψυκτικά, φρουτοσαλάτες, cocktails και νόστιμα σνακ. Στην παραλία, σας περιμένουν άνετες ξαπλώστρες για χαλάρωση, ενώ το καλοκαίρι οργανώνονται βραδιές με ζωντανή easy listening μουσική.

Ισορροπήστε την ενέργειά σας...

Κατά τη διαμονή σας στα Beachhouse Apartments αξίζει να συμμετέχετε σε συνεδρία Ενεργειακής Θεραπείας, που προσφέρεται από την ιδιοκτήτρια Lizzy. Μέσα από τις μοναδικές τεχνικές της, θα νιώσετε αναζωογόνηση και εξισορρόπηση στο σώμα και την ψυχή και θα απογειώσετε τις διακοπές σας σε άλλο επίπεδο!

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Beachhouse Apartments

Βαγια, Αίγινα
T: (+30) 6947255821

Email: info@thebeachhousegreece.com
 

Websites: www.thebeachhousegreece.com

www.aeginahealing.com

www.lizzy.energy