Sea View Village στη Ζάκυνθο: Ένα ‘διαμάντι’ για τη διαμονή σας

 

Το Sea View Village δεσπόζει στη νοτιοανατολική ακτή της Ζακύνθου, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος του Βασιλικού και μόλις 10 λεπτά από την πόλη. Με μακροχρόνια φήμη για την εξαιρετική φιλοξενία του και με πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, ισορροπεί άψογα ανάμεσα στην παραδοσιακή βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και τις σύγχρονες ανέσεις, τον άψογο επαγγελματισμό, την προσιτή πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά.

Όλα τα δωμάτια, ευρύχωρα και διακοσμημένα με κομψότητα, ακτινοβολούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τις βεράντες τους. Στην ‘καρδιά’ του συγκροτήματος βρίσκεται η πισίνα με το εξωτερικό jacuzzi, μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον περιτριγυρισμένο από αρωματικούς κήπους, όπου μπορείτε να απολαύσετε αναζωογονητικές βουτιές, τον ήλιο και το θαλασσινό αεράκι, με ένα δροσιστικό κοκτέιλ και ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα σνακ από το μπαρ.

Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες μεσογειακής κουζίνας θα ζήσετε στο εστιατόριο του Sea View Village, τόσο στο πρωινό όσο και στα υπόλοιπα γεύματα, με γεύσεις που αναδεικνύουν τα τοπικά ζακυνθινά προϊόντα.

Εξαιρετική είναι και η τοποθεσία του ξενοδοχείου, καθώς συνδυάζει την πανέμορφη φύση, τη θέα στη θάλασσα και την εγγύτητα, τόσο στην πόλη, όσο και σε πολλά διάσημα αξιοθέατα και παραλίες. Στις παρυφές του βουνού του Βασιλικού, θα ανακαλύψετε μερικές από τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρο το Ιόνιο... Η Μπανάνα, ο Βασιλικός, ο Γέρακας, τα Καμίνια και το Πόρτο Ζόρο, είναι μερικές κοντινές, με μαλακή, χρυσαφένια αμμουδιά και καταγάλανα νερά, ιδανικές για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Ένας αγαπημένος προορισμός που θα κάνει τη διαμονή στις διακοπές σας αξέχαστη!

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Sea View Village
Βασιλικός (Ξηροκάστελο), Ζάκυνθος
Τηλ.: (+30) 26950 35178, (+30) 26950 35179
Email:
reservation@seaviewvillage.gr
Website: www.seaviewvillage.gr