Galaxy Beach Resort: Ονειρεμένες διακοπές 5 αστέρων στον Λαγανά Ζακύνθου

Αφεθείτε στην πολυτέλεια του Galaxy Beach Resort και ετοιμαστείτε για ένα πεντάστερο ταξίδι διαμονής γεμάτο άνεση, θαλπωρή και μαγικές αναμνήσεις, με την εγγύηση της καταξιωμένης αλυσίδας Best Western. Μπροστά στην ειδυλλιακή παραλία του Λαγανά, περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους που οδηγούν στην κρυστάλλινη θάλασσα, το Galaxy Beach Resort υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης, ευφορίας και γαστρονομικής απόλαυσης, πάνω στο κύμα.

Διαμονή & Δραστηριότητες

Τα 120 δωμάτια είναι σχεδιασμένα να σας προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και κατανέμονται σε 13 διαφορετικούς τύπους για να καλύπτουν κάθε επιθυμία και να στεγάσουν με άνεση και καλαισθησία τις διακοπές σας. Παράλληλα, οι πλήρως εξοπλισμένοι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρονται για δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Όπως, μια βουτιά στην πισίνα την ώρα που δύει ο ήλιος, με τα χρώματα του ουρανού να διαπλέκονται μαγικά… θα σας πείσει ότι βρίσκεστε σ’ έναν παραδεισένιο τόπο!

Γευστικές απολαύσεις & θέα…

Υπέροχες ζακυνθινές γαστρονομικές απολαύσεις και μοναδικές προτάσεις θα γευτείτε στο εστιατόριο του Galaxy Beach Resort, σέ ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το πότο σας σε ένα από τα τρία καλαίσθητα μπαρ του ξενοδοχείου, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η πιο καλοκαιρινή εκδοχή είναι το Beach/Pool Bar 'The Bay' πλάι στην πισίνα, ενώ αν θέλετε να απολαύσετε την μαγεία του έναστρου ουρανού σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το Roof Garden Bar Galaxy με τη σαγηνευτική θέα του κόλπου του Λαγανά, είναι το μέρος που ψάχνετε.

Οικογενειακές διακοπές

Το Galaxy Beach Resort αποτελεί ιδανικό προορισμό και για οικογενειακές διακοπές στη Ζάκυνθο. Όλες οι σουίτες του συγκροτήματος εξασφαλίζουν άνετη οικογενειακή διαμονή, αφού διαθέτουν ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει παιδότοπος και παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρα. Παράλληλα, η παραλία του Λαγανά βρίσκεται στα 'πόδια' σας και είναι ιδανική για παιδιά, αφού είναι αβαθής, ζεστή και σε συνδυασμό με τις οργανωμένες εγκαταστάσεις της περιοχής, δημιουργείται ένα ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Galaxy Beach Resort

Λαγανάς, Ζάκυνθος
Τηλ. (+30) 26950 51171
Email :
galaxyhotel@zhg.gr

Ιστοσελίδα: www.galaxybeachresort.gr