Zante Park Resort & Spa: Ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής στη Ζάκυνθο

Σε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, στον φημισμένο Λαγανά της Ζακύνθου, το Zante Park Resort & Spa συνδυάζει αριστοτεχνικά την άνεση με την προσιτή πολυτέλεια και προσφέρει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Τα κάθε τύπου κομψά δωμάτια, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις για κάθε γεύμα της ημέρας, η χαλαρωτική πισίνα, οι θεραπείες Spa και ευεξίας και η ιδανική τοποθεσία θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών 5 αστέρων!

Δωμάτια και σουίτες… με ιδιωτική πισίνα

Το Zante Park Resort & Spa διαθέτει ποικίλους τύπους από δωμάτια και σουίτες, για να βρείτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Όλα είναι σχεδιασμένα να συνδυάζουν την άνεση, την πολυτέλεια και την αίσθηση οικειότητας, ώστε να σας προσφέρουν μία ευχάριστη διαμονή. Κορυφαία επιλογή, οι exclusive σουίτες με ιδιωτική πισίνα, για μία διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Γαστρονομικές εμπειρίες…

Στο εστιατόριο του Zante Park Resort & Spa μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, με θέα τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας. Ζακυνθινές λιχουδιές, μεσογειακά και διεθνή πιάτα, όλα φτιαγμένα με μεράκι και με αγνά υλικά, που θα σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των γεύσεων, συνοδεία με εκλεκτά κρασιά από τοπικό αμπελώνα. Δίπλα στην πισίνα, το La Palma Pool Snack Bar σας υποδέχεται με λαχταριστά κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς, παγωτά και ελαφριά γεύματα όλη την ημέρα, ενώ στο Main Bar του ξενοδοχείου θα απολαύσετε τη lounge ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Spa & ευεξία

Διακοπές, σημαίνει χαλάρωση, και το Zante Park Resort & Spa υπόσχεται να σας χαρίσει νότες ευεξίας μέσα από τις ολοκληρωμένες παροχές του. Αφεθείτε, λοιπόν, στην ήρεμη δύναμη της σάουνας και του τζακούζι, ενδώστε σε μία θεραπεία Spa, ή και δύο ή και τρεις, και απολαύστε ένα αναζωογονητικό μασάζ αφήνοντας στην άκρη όλα σας τα άγχη…

Η τοποθεσία

Το Zante Park Resort & Spa αποτελεί ιδανική βάση εξερεύνησης του νησιού, αφού βρίσκεται μέσα στον οικισμό του Λαγανά και απέχει 7χλμ από την πόλη της Ζακύνθου και το λιμάνι και 5χλμ από το αεροδρόμιο. Αλλά ακόμη και όταν δεν επιθυμείτε μετακινήσεις, η κρυστάλλινη παραλία του Λαγανά βρίσκεται μόλις στα 300μέτρα!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Zante Park Resort & Spa

Λαγανάς,  Ζάκυνθος

Τηλ. (+30) 26950 52310

Email: zantepark@zanteparkhotels.gr

Ιστοσελίδα: www.zanteparkhotels.gr