Miramare Resort & Spa: Όαση πολυτέλειας & άνεσης στην Κρήτη

Το συγκρότημα Miramare Resort & Spa ξεχωρίζει για την αρμονία πολυτέλειας, άνεσης και ποιοτικών υπηρεσιών και αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην Κρήτη. Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, στην ήσυχη περιοχή του Γαργαδώρου αγναντεύοντας τον Άγιο Νικόλαο και τον κόλπο του Μιραμπέλου.

Στο Miramare θα βρείτε όλους τους τύπους διαμονής, από δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα έως superior σουίτες με ιδιωτική πισίνα, αλλά και πολυτελείς αυτόνομες βίλες. Όλες οι επιλογές προσφέρουν ευρυχωρία, εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Γευστικές επιλογές παραδοσιακής και διεθνούς κουζίνας προσφέρονται για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στα δύο εστιατόρια, ενώ στα μπαρ θα απολαύσετε μοναδικά κοκτέιλ σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα ατενίζοντας το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στις τρεις εξωτερικές πισίνες, στην εσωτερική πισίνα, στη σάουνα και στο χαμάμ και να επωφεληθείτε από την πολυτελή σειρά περιποιήσεων ομορφιάς και μασάζ στα γαλήνια Spa του Miramare. Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι διαθέσιμο για τους λάτρεις του αθλητισμού και για όσους νιώθουν ακόμα πιο δραστήριοι, υπάρχει γήπεδο τένις, καθώς και επιλογές θαλάσσιων σπορ στην αμμώδη παραλία του Αλμυρού.

Για βόλτες και περισσότερη διασκέδαση, το κοσμοπολίτικο κέντρο του Αγίου Νικολάου, με τα πολλά καταστήματα και την έντονη νυχτερινή ζωή, απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Miramare Resort & Spa

Γαργαδώρος, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Tηλ : (+30) 28410 86030

E-mail: reservations@miramarecrete.gr

Website: www.miramarecrete.gr