ELaiolithos Luxury Retreat στη Νάξο: Απαράμιλλη πολυτέλεια, μοναδική εμπειρία διαμονής!

 

Σε μία από τις γραφικότερες περιοχές της ενδοχώρας, στην καρδιά της Νάξου, σε κομβικό σημείο, ανάμεσα στους οικισμούς Χαλκί και Μονή, βρίσκεται ένας εκπληκτικός ορεινός παράδεισος με ακαταμάχητη θέα που θα σας μαγέψει, θα σας ταξιδέψει στον πολυδιάστατο κόσμο των αισθήσεων και θα σας φέρει κοντά ε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής....

 

Φωλιασμένος ανάμεσα σε αμέτρητα ελαιόδεντρα λάμπει σαν ένας πολύτιμος λίθος κάτω από το αιγαιοπελαγίτικο φως. Οι γραφικοί οικισμοί, το επιβλητικό βουνό του Ζα (το ψηλότερο των Κυκλάδων), η φημισμένη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Δροσιανής, η ακαταμάχητη θέα προς την κοιλάδα Δρυμαλίας/Τραγαίας και προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας στο βάθος… όλα απλώνουν την ομορφιά τους μπροστά από τον ΕΛαιόλιθο.

Το επιβλητικό συγκρότημα είναι σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Οι επισκέπτες του έρχονται σε επαφή με την πλούσια φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Νάξου, έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλες τις πλευρές του νησιού, να ζήσουν όπως οι ντόπιοι, αλλά και να απολαύσουν την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις.

Ο ΕΛαιόλιθος είναι το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε τα πολλά αξιοθέατα της Νάξου, λόγω της προνομιακής του θέσης σε κομβικό σημείο όπου όλα είναι εύκολα προσβάσιμα σε ίση απόσταση και χρόνο, να επισκεφτείτε τα γραφικά χωριά της ενδοχώρας, να κολυμπήσετε σε πανέμορφες παραλίες, να επιδοθείτε σε υπαίθριες δραστηριότητες.  

Οι πολυτελείς σουίτες, εντυπωσιακής τέχνης και ομορφιάς, σας περιμένουν ως καταφύγιο για την απόλυτη απόδραση. Όλες έχουν πάρει το όνομά τους από τα γειτονικά βουνά και τη μυθολογία, είναι υπέροχα διακοσμημένες με ήπια χρώματα, χτιστά κρεβάτια, λουτρά κυκλαδίτικου στυλ, αλλά και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Εκλεπτυσμένη κυκλαδίτικη διακόσμηση σε συνδυασμό με την ιστορία, την τοπογραφία και τη γεωλογία του νησιού με υπερσύγχρονες υπηρεσίες και αυθεντική φιλοξενία. 

Στον ΕΛαιόλιθο κάθε γωνιά είναι η τέλεια αρμονία κομψότητας και γήινης πολυτέλειας. Στην απέραντη πετρόχτιστη βεράντα μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα δροσιστικό ποτό, να βυθιστείτε στην ειδυλλιακή θέα και να απολαύσετε ποιοτικό πρωινό και γεύματα που βασίζονται στην πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού και στη φιλοσοφία ‘farm to table’. Το φαγητό εδώ σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες – μία σοφιστικέ εκδοχή σε τοπικά εδέσματα με αγνά συστατικά – που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο νησί. Τα αρώματα της Νάξου και οι ορεινές γεύσεις των τοπικών προϊόντων συνδυάζονται με έναν καλλιτεχνικό τρόπο και δημιουργούν αληθινά αριστουργήματα πιάτων gourmet…

Άρωμα Νάξου παντού… κάθε πολυτελή σουίτα και μια διαφορετική εμπειρία, σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία, με ανέσεις για λίγους μακριά από τους πολλούς...

Ένα μοναδικό περιβάλλον όπου το στυλ, η πολυτέλεια και η τελειότητα συναντούν έναν κόσμο ομορφιάς και αυθεντικής παράδοσης. Η διαμονή έτσι όπως πρέπει να είναι!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ELaiolithos Luxury Retreat - Μονή, Νάξος
Τηλ.: (+30) 698 608 3477 -  (+30) 698 832 7674
Email:
info@elaiolithos.com

www.elaiolithos.com