ALK HOTEL: Ενα κυκλαδίτικο στολίδι για τη διαμονή σας στη Σίφνο

 

Μια νέα πρόταση για αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό…

 

Χτίστηκε με μεγάλη αγάπη και φροντίδα σύμφωνα με το Κυκλαδίτικο ύφος και είναι ένα στολίδι για τον τόπο και το λιμάνι της Σίφνου. Εδώ θα βρείτε ένα αληθινό καταφύγιο χαλάρωσης, καθώς θα αγναντεύετε το λιμάνι και τις γραφικές Καμάρες και θα απολαμβάνετε τις βουτιές σας στην πεντακάθαρη παραλία της Αγίας Μαρίνας, που απέχει μόλις 100 μέτρα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια standard και superior, νυφικές σουίτες, superior plus διαμερίσματα με κουζίνα, family rooms με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό καθώς και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες για μεγάλες απαιτήσεις (κλιματισμό, ιδιωτικό μπαλκόνι, wifi, TV, room service, κ.α.).

Θα ξεκινάτε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τον πλούσιο πρωινό μπουφέ και έπειτα θα χαλαρώνετε στο μπαρ του ξενοδοχείου θαυμάζοντας τη θέα στο λιμάνι και το καταγάλανο Αιγαίο. Και αν θέλετε βόλτες, το ALK Hotel διαθέτει επίσης υπηρεσίες ενοικίασης car & bike. Μια επιλογή διαμονής που θα κάνει τις διακοπές σας στη Σίφνο να αξίζουν!

 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2019. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22840 33209

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ALK HOTEL, Αγία Μαρίνα – Καμάρες, Σίφνος

Τηλ.(+30) 22840 33209-10

E-mail: info@alkhotel.gr

Ιστοσελίδα: www.alkhotel.com