Σάμος: Erato Seaside Hotel για chic διαμονή

Το Erato Hotel είναι νέο ανακαινισμένο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη ποιότητα τόσο στους χώρους του όσο και στις υπηρεσίες του. Το περιβάλλον αποπνέει μια οικεία και φιλική ατμόσφαιρα και οι παροχές του έχουν διαμορφωθεί με τρόπο που να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία άνεσης και χαλάρωσης.

Βρίσκεται στο όμορφο Καρλόβασι, πολύ κοντά στο νέο λιμάνι. Μπροστά στο ξενοδοχείο απλώνεται μια παραλία και μια γραφική μαρίνα. Κοντά βρίσκονται η φημισμένη παραλία Ποτάμι, το μαγευτικό προστατευόμενο πάρκο Σεϊτάνι και πολλά ακόμη αξιοθέατα.

Το Erato Hotel διαθέτει 38 δωμάτια διαφόρων τύπων, με μίνιμαλ επίπλωση, όλες τις σύγχρονες ανέσεις και θέα στη θάλασσα ή τον κήπο και τον υπέροχο οικισμό στο Παλαιό Καρλόβασι με το παραδοσιακό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.

Εξωτερικά, ο πανέμορφος κήπος με το bar αποτελούν όαση απόλαυσης. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βραχώδες τοπίο, αλλά και το πρωινό σας, μία ακόμη παροχή για την οποία ξεχωρίζει το Erato. Το μενού του πρωινού βασίζεται στα παραδοσιακά σαμιώτικα προϊόντα και δημιουργεί έναν γαστρονομικό καμβά με τοπικό χρώμα.

Μια επιλογή διαμονής για όσους επιθυμούν ποιότητα, άνεση και προσεγμένες υπηρεσίες.

 

ERATO SEASIDE HOTEL
Κανάρη 115, Καρλόβασι
Τηλ 2273038188
Fax 2273034585
e-mail: info@eratohotel.gr

www.eratohotel.gr