ALK HOTEL: Το καταφύγιό σας στη Σίφνο

Το ALK HOTEL αποτελεί μια νέα πρόταση για αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Χτισμένο σε κυκλαδίτικο στιλ, βρίσκεται στη Σίφνο και προσφέρει μπαρ με βεράντα και πανοραμική θέα, καθώς και κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή το βουνό. Η πεντακάθαρη παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι μόλις 100μ. μακριά.

Το ALK διαθέτει standard δίκλινα δωμάτια, νυφικές σουίτες superior, superior plus διαμερίσματα με κουζίνα, family rooms καθώς και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Φωτεινά και ευάερα, έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι και άνετο κρεβάτι. Θα βρείτε επίσης υπηρεσία δωματίου, κλιματισμό και WiFi. Διατίθενται φορητοί υπολογιστές, κατόπιν αιτήματος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον ελληνικό μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, καθώς και φρέσκα φρούτα, ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε με ένα ποτό, θαυμάζοντας τη θέα στη θάλασσα και το λιμάνι.

Το ALK απέχει 400μ. από τις Καμάρες και λιγότερο από 200μ. από καταστήματα και εστιατόρια. Η ρεσεψιόν παρέχει τουριστικές πληροφορίες και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι, κατόπιν αιτήματος. Το ξενοδοχείο έχει δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους και έναν υπολογιστή με φωτοτυπικό μηχάνημα, τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΜΑΡΕΣ, ΣΙΦΝΟΣ

ΤΗΛ.:+30 22840 33209-10, FAX:+30 22840 33211

EMAIL: info@alkhotel.gr

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.alkhotel.com