«Άριστον»: Ξηροί καρποί Χαλκιδικής με ιστορία & ποιότητα

.

Εδώ και 45 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση «Άριστον» δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων στην Όλυνθο Χαλκιδικής. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, τρείς είναι οι βασικές αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία της εταιρείας: συνέπεια, αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων.

Κύριο προϊόν της είναι το Κελυφωτό Φιστίκι Χαλκιδικής, το οποίο καλλιεργείται από το 1970. Δεν είναι όμως το μοναδικό… Η εταιρεία «Άριστον» παρέχει σχεδόν όλα τα είδη ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, χύμα ή συσκευασμένα, ψημένα ή ωμά.

Μάλιστα, πρόσφατα, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων σε ατομική συσκευασία κυπέλου 40γρ. και 100γρ., ιδανικά για bar, καφέ, ξενοδοχεία κ.α.

«Αποστολή μας είναι να καταγραφούμε ως μια αξιόπιστη εταιρεία παραγωγής και επεξεργασίας ξηρών καρπών, προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Να είμαστε από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών στην αγορά ξηρών καρπών», τονίζουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης και συμπληρώνουν πως «θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο».

Η εταιρεία «Άριστον» βρίσκεται στη Νέα Όλυνθο Χαλκιδικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1300 τ.μ. Αναπτύσσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης, υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά ELOT ΕΝ ISO 22000:2018. Διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομών και τροφοδοτεί καταστήματα λιανικής, νυχτερινά κέντρα, ξενοδοχεία κ.α.

Παράλληλα, στο κέντρο των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, θα βρούμε το υπέροχο κατάστημα της «Άριστον», όπου μας περιμένει η μεγαλύτερη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Για περισσότερες πληροφορίες & επικοινωνία:

Ξηροί καρποί «ΆΡΙΣΤΟΝ»

Όλυνθος Χαλκιδικής

Υποκατάστημα: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Πλατεία Ομονοίας 14

Τηλ.: (+30) 23730 91146

Κιν: (+30) 6972 339487

Web: www.toariston.com